Moeiteloos op internet

Internet. Een nieuw medium met enorme creatieve, communicatieve en interactieve mogelijkheden. Voor velen echter nog onbekend terrein, met valkuilen achter elke muisklik. Niet voor ons. Wij experimenteerden al met het internet toen het nog in de kinderschoenen stond. In 1995 kwamen de eerste berichten over hoe universiteitscomputers overal ter wereld met elkaar verbonden konden zijn - via telefoonverbindingen. Onze allereerste website ontstond al in 1997...

Wij hebben dan ook veel specialistische kennis over de techniek en de vormgeving van websites in huis. En we weten precies hoe we de communicatieve meerwaarde van het medium optimaal kunnen benutten. Daarvan profiteert u als u ons inschakelt voor het ontwerpen van uw site. Een doelmatige vormgeving en een functionele structuur zorgen ervoor dat uw internetsite ook echt gezien wordt. Daarbij streven we naar een zo groot mogelijk gebruiksgemak. Uw bezoekers vinden dus moeiteloos hun weg.

De beheersmogelijkheden van onze sites zijn zeer flexibel. Op elk gewenst moment kunnen we actuele bedrijfsontwikkelingen in het bestaande concept integreren. Continuteit en professionele ondersteuning zijn zo gegarandeerd.

Ook bij het web-design kan Hilvering&Zo de begeleiding van het hele traject voor u verzorgen. We melden u aan bij een provider en handelen alle administratieve zaken voor u af, zoals het aanvragen en registreren van een domeinnaam, en het aanmelden bij diverse zoekmachines.

Ook de tekstuele inhoud van uw website wordt bij het geheel betrokken, zowel taalkundig als communicatief.

&
item3
BBN
creative solutions

• Hilvering & Zo • Swikstellen 14• 9697 PX Blijham