Teksten

Een goede tekst drukt niet alleen uit wat ú wilt zeggen, maar ook wat uw klant wil horen. Foutloos Nederlands is een belangrijke vereiste, de woordkeuze en de sfeer die de tekst oproept zijn minstens zo belangrijk.

Teksten voor de uw website

Teksten voor Internet moeten ‘scanbaar’ zijn. Grote lappen tekst ontmoedigen. Bezoekers op uw site zijn maar in één ding geïnteresseerd: wat heb ik eraan? En, waarom zou ik deze aanbieder vertrouwen? Waarom zou ik het product kopen? De eerste twee vragen worden beantwoord in een paar seconden. Dat is hoeveel tijd u heeft om bezoekers te overtuigen op uw site te blijven. In de regel zijn korte, duidelijke en leesbare teksten noodzakelijk op Internet.

Wij helpen uw boodschap krachtiger te communiceren. Met (zinnen-)prikkelende teksten die gericht zijn op het belang van de lezer bij de aanschaf van uw product.

Redigeren van teksten

Wij redigeren uw informatie tot heldere, vlotte en vooral leesbare teksten. Daarbij letten we nauwgezet op spelling, grammatica en interpunctie. En natuurlijk de opbouw van de tekst in het algemeen en zinsopbouw in het bijzonder. De informatiebehoefte van uw doelgroep, de doelstelling van het gekozen middel en uw specifieke wensen verliezen we uiteraard niet uit het oog.

Nieuwsbrieven en informatieteksten

Een goede tekst stimuleert het vertrouwen in uw product of dienst. Hij helpt bij het opbouwen en ondersteunen van een identiteit. Een woordenschat aan ervaring, betrokkenheid en enthousiasme staan bij Hilvering&Zo tot uw beschikking.

• Hilvering & Zo • Swikstellen 14• 9697 PX Blijham